Naast slapen kunt u ook heerlijk vergaderen in ons buitenverblijf.

Een teambespreking, een strategiedag, een workshop, een training.
De ruimte leent zich er prima voor en biedt iedere groep een eigen ‘huisje’ voor een dag(deel). De ruimte is geschikt voor ongeveer 12-15 personen. Meer of minder kan altijd en is mede afhankelijk van de samenstelling van de groep en het doel van de bijeenkomst. Ons motto luidt; ‘wij zijn flexibel en er kan veel’. In de praktijk heeft zich dat al meerdere malen bewezen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die passen bij uw wensen.

Vergaderen kan al vanaf 17,50 euro per persoon voor een dagdeel. U heeft dan de beschikking over de volledige ruimte. Koffie, thee en water horen daarbij, evenals verse koek of cake en een kleine versnapering. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een beamer, flipover en WiFi. Kijk bij prijzen voor meer informatie.

U wil meer? Dat kan. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Een paar suggesties:

       


  Koffietafel
  Laat u verrassen door een heerlijke groninger koffietafel met verse groninger koek, chocolade en andere lekkernijen.

  Luxe lunch
  Geen kleffe broodjes met ham en kaas. Lunchen doe je goed. De luxe broodjes worden geleverd door onze huisbakker en gaan vergezeld van (karne)melk, jus d’orange en vers fruit.

  Snack
  Aan het eind van de middag even over de “dip” heen met een kleine snack? Laat u door ons verrassen.

  Diner
  U wilt vergaderen en tegelijkertijd iets warms? We regelen in overleg met onze cateraar graag uw diner voor tijdens de vergadering.

  Kookclinic
  Naast de inhoud ook aan en met het team aan het werk? Laat u begeleiden door onze ervaren kok, tevens restauranthouder en kook uw eigen drie- vier- of vijfgangen menu!

  Meer doen?
  Wilt u kort vergaderen en daarna iets met het team doen? Kijk dan even bij onze actieve mogelijkheden