Kom slapen in ons buitenverblijf.

Slapen kan bij ons in alle rust en voor korte of langere tijd. U verblijft altijd alleen met úw gezelschap in ons verblijf.

We hebben twee prachtige, ruime slaapkamers en een bedstee beschikbaar. Geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Komt u met meer personen? Geen probleem, we zetten er graag een bed bij!

Vanuit de smaakvol ingerichte slaapkamers, voorzien van eigen TV, kunt u ’s ochtends vanuit uw bed de zon zien opkomen boven het lage land. Op de begane grond bevindt zich een aparte WC en een goed uitgeruste badkamer met ligbad en een aparte douche.

   

  Koken?
  Wilt u zelf uw eten koken? Dat kan! Het buitenverblijf beschikt over een grote, moderne keuken. Het kookeiland biedt genoeg ruimte om met meerdere mensen tegelijk iets lekkers te maken. Verder beschikt de keuken over alle luxe die u kunt wensen; magnetron, oven, koffiemachine, vaatwasser, koelkast, vriezer.

  Wonen?
  Blijft u langere tijd, geniet dan van grote leefruimte op de begane grond (80m2). Naast de fantastische keuken is er een ouderwets grote keukentafel, een smart tv, een knusse zithoek, en een houtkachel. De ruimte heeft bovendien drie openslaande tuindeuren naar een groot terras. Prettige plek om te genieten van de prachtige wolkenluchten en uitgestrekte velden.

  Voor de kinderen zijn er zowel binnen als buiten (veilige) mogelijkheden om te spelen. Laarsjes mee!

  Ontbijt
  Als het gaat om ontbijt is niks standaard bij ons. U bent de gast en vrij om te kiezen. Het komt zoals u het wilt, maar wel met een Gronings knipoogje. Dat noemen wij gastvrijheid.

  Voor nadere informatie over prijzen en arrangementen lees hier verder